Webversie

Beste buurtbewoner,


Graag informeren wij jou via deze mail over het komende evenement in MECC Maastricht. De vergunning voor dit evenement is verleend door de gemeente Maastricht. In deze vergunning zijn een aantal voorwaarden opgenomen, waaraan wij ons moeten houden met betrekking tot het maximale geluidsniveau, het voorkomen van openbare orde problemen en het waarborgen van de veiligheid. Wij hebben diverse maatregelen getroffen om deze voorschriften na te leven en wij doen er alles aan om dit evenement ordelijk te laten verlopen. 

Free Your Mind Maastricht  

zaterdag 30 maart 2024: 13.00 - 00.00 uur 


Het evenement zal plaatsvinden in drie hallen die elk een onderscheidend genre muziek laat horen. Uiteraard leven wij de voorschriften na met betrekking tot het maximale geluidsniveau. Concreet betekent dit: 

  • Zuidhal: 23.00 uur einde muziek 

  • Westhal: 23.00 uur einde muziek 

  • Noordhal: 00.00 uur einde muziek

Op de website van het event (zie onderstaande button) wordt er op dit moment nog een eindtijd van 01.00 uur gecommuniceerd. In overleg met de organisatie hebben wij de eindtijd vervroegd naar 00.00 uur.

De opbouw van het evenement vindt plaats van 27 t/m 29 maart tussen 08.00 en 19.00 uur (zaterdag tot 23.00 uur). De afbouw vindt plaats op 31 maart en 1 april tussen 08.00 en 18.00 uur. 


Meer info | Free Your Mind Maastricht


Dat ondanks de getroffen maatregelen dit evenement enige overlast met zich mee kan brengen, sluiten wij niet uit. Wij hopen dat je daarvoor begrip kunt opbrengen. Als er naar jouw mening toch te veel overlast wordt veroorzaakt dan kun je, tijdens dit evenement, contact met ons opnemen via telefoonnummer 043 383 83 83.


Hartelijke groet,

Team MECC Maastricht 






MECC Maastricht   |   Unsubscribe   |   communicatie@mecc.nl